Baambrugse Zuwe 3, 3645 AA Vinkeveen

Bistro De Zuwe

Ons verhaal

Bistro De Zuwe

Geschiedenis van de bistro

Dit prachtige monumentale pand in Vinkeveen was begin 19e eeuw een koetshuis waar de koetsen werden gerestaureerd. Leuk weetje is dat wij nog 1 wiel bij de bistro ingang hebben laten staan!

2019 & 2023

Verbouwing van de bistro

In 2019 is het prachtige koetshuis omgetoverd tot een laagdrempelig restaurant met een heerlijke Franse keuken, waar de gerechten tot leven komen. Wij hebben 35 zitplaatsen waar de gasten kunnen genieten van heerlijke muziek, mooie wijnen en het fantastische eten gemaakt door onze chef Hans Venneman. Met veel aandacht loopt de bediening rond om de gasten helemaal in de watten te leggen. Afgelopen oktober 2023 de inrichting gemoderniseerd en de keuken uitgebreid. Kom eens snel langs en kijk zelf wat u ervan vindt geworden.

Wist je dat…

Leuke weetjes

Wij zijn 5 dagen in de week open, woensdag t/m zondag vanaf 17:00 uur tot 22:30 uur. Met de zomerdagen zijn wij de weekenden eerder geopend. Valentijn vieren? Dat kan! 14 februari is het weer zo ver, vier de liefde! Wij hebben

zowel een valentijn menu als a la carte. Bistro De Zuwe afhuren voor een bruiloft, verjaardag, of een zakelijke bijeenkomst? Dit is mogelijk! Neem hiervoor contact met ons op.

Beleef de magie bij Bistro De Zuwe

Reserveren? Bel: 0297-548668